Opticnet őszi akció!

 
Nyereményjátékkal egybekötött Opticnet őszi akció!
A család biztonságos és kényelmes látásáért a digitális világban!
 
Akciós ajánlatunk:
 
Vásárolj 2db komplett szemüveget egy időben Hoya BlueControl szemüveglencsével és regisztrálj a MediaMarkt ajándékkártyáért.

Az akció időtartama: 2022. szeptember 15. – 2022. december 15.
 
Az akcióban résztvevő termékek:
- minden Hoya BlueControl szemüveglencse
- minden szemüvegkeret

Nyeremény – MediaMarkt ajándékkártya:
- 76 db 10.000,- Ft értékű ajándékkártya.
Sorsolás: hetente, az előző hét regisztrált vásárlói között. (3 hónapon keresztül, hétfőtől – szombatig történő vásárlások esetén)
- 1 db 100.000,- Ft értékű ajándékkártya. Sorsolás: október 17., az összes regisztrált vásárló között.
- 1 db 250.000,- Ft értékű ajándékkártya. Sorsolás: november 16., az összes regisztrált vásárló között.
- 1 db 500.000,- Ft értékű ajándékkártya. Sorsolás: december 16., az összes regisztrált vásárló között.


Az akció részletei:
Annak a vásárlónak, aki az akcióban részt vevő szemüveglencsével vásárol 2 db szemüveget egy időben, annak lehetősége van részt venni nyereményjátékban.
A nyereményjáték keretein belül, az online regisztrált vásárlók között a fent felsorolt időpontokban MediaMarkt ajándékkártyákat sorsolnak ki az akció időtartalma alatt.
A nyereményjátékban részt vevő vásárlók adatainak rögzítése (nevüket, email címüket, születési dátumukat és telefonszámukat kell megadni) elektronikusan történik.
A sorsolás az Opticnet Hungary Egyesülés székhelyén történik véletlenszerű kiválasztás során, software segítségével. Kiválasztanak hetente, minden hétfőn 6 nyertest az előző héten regisztráltak közül (illetve pótnyerteseket is választanak, arra az esetre, ha az elsőként kiválasztott vásárlóval nem tudnak kapcsolatba lépni). A 3 fődíjat a fent említett dátumok alkalmával sorsolják ki, az összes addigi regisztrált vásárlók között.
Az ajándékokat abba az optikába küldik el, ahol a nyertesek vásároltak, így az üzlet dolgozóinak kell átadni az ajándékkártyát.
A regisztráció során természetesen a vásárlóknak el kell fogadniuk a Játékszabályzatot, amelyben beleegyeznek, hogy az adataikat egészen az akció végéig (2022. december 15-ig.) kezelhetik vagy legkésőbb addig, ameddig az utolsó nyeremény gazdára nem talál. 
A kupon átruházható.
 
Regisztráció: https://opticnet.hu/oszi-iskolakezdesi-akcio-regisztracio/
 
További információkért keresse fel üzletünket vagy érdeklődjön a +36-92-336-695, +36-30-502-0717 telefonszámokon.